INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT

Välkommen till mig och min blogg inspiration i vitt. Här är det mycket vitt, mest nött, lite nytt,Franskt,Danskt och lantligt.
Welcome to me and my blog of inspiration in white. Here it is very white, very old,some new, French, Danish and rustic romance, a little tough and industrially

tisdag 13 december 2011

JULGODIS ÄR VIKTIGT

Hej, tänk att det kan vara så roligt att göra iordning en godishörna. Det är kul att hitta på nya sätt att lägga upp sitt snask på. Min hörna ser alltid olika ut från år till år och det är inte så märkvärdigt igentligen. Det är bara att rota fram lite grejer man gillar, fylla på med godis som är gott, stoppa in lite roliga detaljer. Hemmagjort godis blandat med med det som är färdigt blir bra och mycket choklad ska det vara. Jag brukar få fylla på flera ggr innan julafton kommer men det är bara roligt..........

............en mycket gammal liten resväska, vaxpapper och en massa godis, små skor från sekelskiftet och en antik soldat det är en bra början.Jag älskar skumtomtar och det är lika viktigt som julskinkan hahaha.
Kram på er och det blir fler bilder från godishörnan framöver /Ingela.
NU TILL HELGEN ÄR DET LEV VACKERTS SISTA JULMARKNAD FÖR DET HÄR ÅRET.. VI ÄR SÅ GLADA ATT ÄNNU EN GÅNG PRESENTERA SÅ MÅNGA NYA DUKTIGA HANTVERKARE SOM ÄR PÅ PLATS I VÅR HUS. DET ÄR ÅTERIGEN JUL PÅ TRE VÅNINGAR OCH DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN  10-18 LÖRDAGEN DEN 17 OCH SÖNDAGEN DEN 18, KANSKE VI SES.

9 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

God Kväll!!!!!
Så läckert i din gottehörna! Ser så gott och dekorativt ut!Men du kan ju det där....
Kram Agnetha

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Så fint !!
Jag håller med ingen jul utan skumtomtar !!
Kraam/Lotta

Inspiration i vitt sa...

Rustik Romantik sa...
Julgodiset är ju det viktigaste! Hoppas jag hinner med eran julmarknad i helgen!
Hälsningar
Tina Ågren

13 december 2011 21:31

LissasVita sa...

Läcker uppläggning av det godaste söta....Kramen Lisbeth

Willatar sa...

Oj, fint :)
Ha det så bra.

Photo by Maria sa...

Så fin och mysig godishörna.. En sådan kan jag inte ha för långt innan jul, då tar det slut på momangen och jag kan inte skylla på någon annan än mig själv där tyvärr..

Måste bara rätta dig.. Lördag och söndag är den 17 och 18 och inte 18 och 19 ;)

Ha en fin onsdag..

Kram Mia

Ett Vitare Hem sa...

Haha du fick lov att hinna fixa gottebordet i alla fall, supermysigt och visst är väl skumtomtarna lika viktiga som julskinkan ;o)
Ha en riktigt mysig onsdag!
Kram/Lena

Änglarnas hus sa...

Här pyntas det också med godi!! Både vackert och smarrigt!! ;)

Ha det gott!! kraaam sanne

retouche photos sa...

Nice and useful blog.I am very impressed from your blog.I will share your blog with my friends .Thanks for sharing and keep it up.