INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT

Välkommen till mig och min blogg inspiration i vitt. Här är det mycket vitt, mest nött, lite nytt,Franskt,Danskt och lantligt.
Welcome to me and my blog of inspiration in white. Here it is very white, very old,some new, French, Danish and rustic romance, a little tough and industrially

tisdag 20 maj 2008

Trädgård och lite balkong...

Hej på er alla vänliga, äntligen har vädret varit skapligt så att man har kunnat greja lite ute.Jag har en förmåga att aldrig bli klar eftersom jag kommer på nya projekt hela tiden vimsar runt överallt med kameran i högsta hugg ändrar här och där. Visar lite bilder från en liten inbyggd balkong som ligger högst upp på huset.....
vita sommarblommor...
stenar och lyckta....
också hela bilden på den lilla balkongen,här kan man sitta och njuta med en kopp kaffe i förmiddagssolen eller kanske ett glas vin tillsammans med en god vän...
vet ni vem det här är??? jo det är Hermes han sitter på min gamla cyckel på framskärmen alla orginaldelar finns kvar (kjolskyddet ,trähantag ,verktygsväska ,skinn sadel ,lås+rostig nyckel dubbelstöd och så Hermes förståss)....
och här ser ni cyckeln i sin vackra skrud avslappnad och märkvärdig..Tack alla ni för era fina och goa kommentarer.Om ni visste vad glad jag blir för det.

12 kommentarer:

Goa sa...

Tack!...du mysiga kvinna, för dina snälla ord! Och jag bara njuuuter av det du visar! Åh, fattaru så glad och nyfiken du gör mig!
Alltså dina toa...den snyggaste jag sett och nu balkongen...helt underbart! Och cykeln då?!?
Ja, vad ska jag säga...bara vackert!...som ger mersmak..:)
VI ses snart igen..;)
Ha en otrolig onsdag...med massa varma kramar från mig!
Kraaaaaaaaaaaaam...

Noll54/Eva-Karin sa...

Men vad roligt att du är igång nu!!!
Och 3 inlägg på 3dagar!!Fina bilder också, visst är det skoj med kameran? Du inspirerar och kommer att bli mångas favorit! Ja,min man överraskade mej verkligen med bloggen. men han har otroligt mycket fina bilder ,så han har en hel del att visa likasinnade!
Han är såld på detta redan!
Ha det gott&kram
Eva-Karin/noll54

Evas Paradis sa...

Hej Ingela

Oj oj oj ...världens vackraste toa enligt min mening, verkligen en inspirationskälla! Förstår att du varit intresserad av detta länge :-)
Sen ska vi ju inte tala om balkongen ...
Kram Eva

Jessika sa...

Vad fina bilder du visar.
Cykeln var ju för härlig. Första gången inne på din blogg, skall läsa vidare och kommer tillbaka.

Hälsningar från JEssika i Gula Villan

Vitt Hemma sa...

Vilken härlig balkong!! Där skulle man kunna tillbringa mååånga timmar... Å så fint att dekorera med en cyckel i trädgården! Charmig va den också!

Ha en underbar onsdag! Kram

hemtrevnad marie sa...

Så roligt att hitta en sån vacker blogg från grannlandskapet!!!!
Välkommen till bloggvärlden...här är ju såå kul att vara!!!
Ha en härlig dag i sköna Värmland!!
kram

Englagård sa...

Ja, vem skulle inte vilja sitta på den balkongen och ta ett glas vin med dig, så mysigt. Och cykeln är en riktig raritet, jag tror inte det finns många såna gamla med alla orginaldelar kvar.
kram karina

lottens vita och gröna sa...

hallå ingela! duuuuu är alldeles skakis av dina ljuva bilder, din toa slår ingen, tack för nu ska jag jag ta tag i min och göra fint, madonna på locket, sååååååå underbart! vilken balkong, kan tänka mig att här hämtas både kraft och inspiration. vad kul att hitta hit, kommer snart igen! varmastekramen lotten

ängeln i vitt sa...

Kikar in och ser ännu fler fina bilder från ditt hem. Kan tala om att jag dreglar den här gången oxå...slurp..

Kram Carina

n o r d i n g å r d e n sa...

Gud så vackert du har det!!! Och en cykel med, som jag också har ute i dag: ) men din var mycket finare, mycket vackert! Och många fina detlajer, ute som inne och det där litet sopsetet skulle jag vilja ha, till lillstugans glasveranda och sopa döda flugor med; ) Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

... och balkongen är ljuvlig på inte tal om den sagolika lilla toan! Mari.

Unknown sa...

Åh den cykeln är väl bara för vacker!!!! Och balkongen, ja jag vet inte vad jag ska säga men du har verkligen ett helt fantastiskt hem!!!!
Ha en fin dag i den sköna sommarvärmen! Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem