INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT

Välkommen till mig och min blogg inspiration i vitt. Här är det mycket vitt, mest nött, lite nytt,Franskt,Danskt och lantligt.
Welcome to me and my blog of inspiration in white. Here it is very white, very old,some new, French, Danish and rustic romance, a little tough and industrially

måndag 12 januari 2015

Fantastiskt i Lev Vackerthuset

Nu alla bloggvänner kan ni följa mig och Lev vackert på Instagram på lev_vackert
Allt rullar på i butiken och de sista månaderna i butiken har varit fantastiskt bra. Så mycket folk som kommit från hela Sverige och andra delar av Norden. Jag kan knappt fatta att så många hittade till oss i julmånaderna.Den magiska julupplevelsen på ett helt nytt plan i butiken gjorde att Lev vackert spreds långväga och jag är såå tacksam för det och glad att jag lade allt mitt krut och engagemang på det. Nog om det nu är det ett nytt år och nya utmaningar. Har flera ideer på gång och hoppas kunna förverkliga dom.I morgon åker jag på inköpsresa och inspirationsresa och fyller sedan butiken med nytt och gammalt.
Jag önskar er alla välkomna att besöka lev vackert i Kristinehamn. Kraaaam /Ingela.

3 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Åh jag önskar jag kan få besöka din fina oas någon gång framöver, kanske i mars när vi ska åka skidor.. :)
Kram Anna

Trädgårdsform & design sa...

Om man ändå bodde närmare din butik :) Verkar verkligen vara värd ett besök :) //Victoria

Places to Hangout in Gurgaon sa...

I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.