INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT

Välkommen till mig och min blogg inspiration i vitt. Här är det mycket vitt, mest nött, lite nytt,Franskt,Danskt och lantligt.
Welcome to me and my blog of inspiration in white. Here it is very white, very old,some new, French, Danish and rustic romance, a little tough and industrially

tisdag 12 augusti 2014

Tack Sommar

Hej på er alla fina bloggvänner. Det var länge sedan jag skrev något här på bloggen och ibland är det såå svårt att hinna med allt. Min butik Lev vackert i Kristinehamn har varit fylld av glada och härliga människor. Sommaren har varit fantastisk på många sätt. Det har strömmat till folk från hela norden och jag har haft turen att möta många bloggare, affärsinnehavare inom både inredning och restaurang. Jag är evigt tacksam över allt beröm butiken har fått och alla goa komplimanger över vår goda och fina mat och allt hembakat, tack tack tack.Vädret har varit ljuvligt och lika så all personal som hjälpt mig i sommar.
Jag har även hunnit med att få lite semester och det lever jag på länge. Gjort mycket roliga saker på min ledighet, det bevarar jag i mitt hjärta till vintern.


Nu går jag mot nya mål och utmaningar och ser framåt med spänning.
Visar lite av höstens nyheter i butiken.
Kram till alla ni därute och tack alla för att ni kommit till mig i sommar/Ingela.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Hi Ingela,
beautiful things you show us for the comming Autumn! Maybe next year we will visit Sweden for the holiday...I hope we will be near your beautiful shop too!
Have a great day!
Nicole

Mollys sa...

Hej! Har länge kollat in din blogg och blir så förtjust i allt du visar. Vilket märket är det på alla de plåt grejer du visar? Har inte sett något liknande i Finland. Skulle kunna tänka mej att börja sälja dem här. Hälsningar Carina.