INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT

Välkommen till mig och min blogg inspiration i vitt. Här är det mycket vitt, mest nött, lite nytt,Franskt,Danskt och lantligt.
Welcome to me and my blog of inspiration in white. Here it is very white, very old,some new, French, Danish and rustic romance, a little tough and industrially

måndag 22 april 2013

Reportage i butiken

Idag har det varit reportage i butiken. Anna (my lovely things) och Fotograf Jonas Lundberg har huserat i butiken Lev Vackert hela eftermiddagen. Det har tagit lång tid att få ordning i minsta vrå och det slutade med att hela butiken mer eller mindre blev omgjort. Phu Phu, mycket jobb men ojoj så roligt.....

 .......reportaget kommer med i Expressens Leva Bo och jag hoppas det inte tar så lång tid. Det var underbart att få träffa Anna och Jonas efter att ha följt deras arbete tillsammans under några år och jag är såå tacksam att de kom och tog alla dessa bilder, de är så duktiga.

 ....Just nu har vi butiken fylld med massor av blommor och kryddväxter. Vi har en Coca cola pelargon som är underbar men skynda för de tar slut fort,,,,,,,

.....mera Apelsinpelargoner kommer till butiken i morgon plus annat roligt. Kram på er/Ingela.

7 kommentarer:

Lallbacken sa...

hej ingela. men oj så roligt det låter! lyckliga du som har dom där möjligheterna. Cocacolapelargon...hmmm..aldrig sett, ser den ut som en vanlig pelargon eller...doftar den cola kanske...? ;)
/mia

annika sa...

Åå va roligt att få styla och fixa. Förstår att det är mycket med det men kul.
Tänker som Mia att är det doften som ger namnet på pelargonierna?

Kram
annika

Tant Gröns Lilla Bod sa...

Så spännande med reportage! Måste hålla utkik :). Coca cola-pelargon låter hur häftigt som helst. Har aldrig hört talas om den sorten förut. Men jag önskar dig en härlig vecka :)!

Kram från Maria

hemma hos lilla mej sa...

Vad underbart spännande med reportage.Vad läckert cocacola pelargon.Ha en skön tisdag.Kram Rita ♥

Jennys Vita Villervalla sa...

Åh så fina bilder!
Skall hålla utkik efter reportaget!
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram
Jenny

Tidevarf sa...

Åhh den burken som står på pallen är såååå charmig.
Har bara sett en sådan en gång tidigare och det var på loppis. Vet du hur gammal burken är och vilket fabrikat den kommer ifrån?

Ha det fint.
Kram
Anneli

Älfgärdet sa...

Så mycket fint grönt!!! Blir alldeles salig utav grönt :). Bannar mig för att jag ännu inte varit till butiken...men snart ska det väl vara dags för en tur!