INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT

Välkommen till mig och min blogg inspiration i vitt. Här är det mycket vitt, mest nött, lite nytt,Franskt,Danskt och lantligt.
Welcome to me and my blog of inspiration in white. Here it is very white, very old,some new, French, Danish and rustic romance, a little tough and industrially

söndag 18 maj 2008

Första inlägget. Toalettbilder

Välkommen till vit inspiration....Äntligen ska jag försöka migpå en egen blogg.Är fullständigt värdelös då det gäller datorer men skam den som ger sig,ska försöka så gott det går(ha överseende)Själv har jag fått huuur mycket inspiration som helst utav er duktiga bloggtjejer.Hoppas kanske kunna ge något tillbaks till er alla shabby chic bondromantiskavitskavda tjejer.Börjar med att visa det minsta utrymmet i huset den lilla toan nere.

Spegeln är en gammal guldram från börja som jag målat ochsatt i ett spegelglas....


Kommoden är gammal och var förut trären i många år men har oxå fått sig en repa av vit färg. Handfatet är ett gammalt kockumsfat som var gult från början. Min sambo borrade hål för handfatsplupp och sedan målades det med en specialfärg (någon slags emaljfärg)Kranarna var från början antik mässing fint i och för sig men var sugen på förändring så de år målade med sprut färg och sedan slipade för att få den rätta stilen.Spottarna sitter infällda i en gammal takbjälke som jag och en kompis hittadeför många år sedan på ett ställe!! Det är flera hyllor som är infällda i väggen med plats för lite pynt.

Denna lilla söta underklänning hittade jag på ett loppis tillsammans med 2 klänningar till LYCKA!!!!
Vet inte vad det kan va för något litet barn som haft den.De gamla skorna är oxå från ett loppis.Lite utav skåpet syns på bilden det var ett ganska fult brunt nattduksbord som jag vänt upp och ned på,tagit bort benen och satt lådan längst ner i stället(hängde du med)på insidan har jag hängt upp gammla speglar.
Det rymmer en massa skrymmande saker.
Här synns skåpet lite bättre.Fast toan är så liten så finns det fler bilder att visa.
Visar det en annan gång.
Kram på er alla.

7 kommentarer:

Goa sa...

Heeej hjärtat! och välkommen till vår vidunderliga vita värld..:)
Guuuud så fina bilder du visar...jag gillar!! Alltså allting!!
Handfatet...hur coolt som helst och kommoden och så väggskåpet!!...så smart!!
JA, du hör...jag är alldeles till mig och kommer självklart att följa dig, land och rike runt..;)
Var inte stressad, tekniken ger sig med tiden och är det något du funderar över, så är det bara att fråga. Det finns bara massa gulliga tjejer som hjälper dig så gärna..OK!

Lycka till nu och så ses vi..:)
Kraaaaaaaaam...

Vitt Hemma sa...

Ojoj så vackra bilder du visar!!! Å välkommen till bloggvärlden! Ska bli ur spännande å se nästa inlägg, ser ut som en riktig idé spridare här...

Kikar in snart igen! Hoppas att det går bra att länka?!!

Kram på dig!

Maria renoverar sa...

Hej!
Och välkommen till bloggvärkden. Jag är själv ny bloggare (sedan mars-08). Det är superkul och man får ideer och inspiration av andra. Du har inspirerat mig! Jättefina bilder. Kika in till mig och du vill:
http://mariarenoverar.blogspot.com/
Hälsningar Maria

Englagård sa...

Hej, jag säger välkommen till bloggvärlden jag också. Dina bilder är jättefina och så inspirerande. Det ska bli roligt att se vad du visar i fortsättningen.
ha det bra
kram karina

Anna sa...

Hej!

Välkommen till boggvärlden:)

Vilket ljuvligt romantiskt och precis lagom shabby badrum du har! Helt underbart vackert med kommoden med kockumsfatet och kranarna! Den söta lilla barnklänningen är vacker som ett smycke!

Ser verkligen fram emot fler bilder:)

Kram
:)Anna

Linda sa...

Jag kan då säga att jag är väldigt glad att du skaffat en blogg! Trots att du bara har visat din lilla toa så känner jag redan att det här kommer bli en kul blogg och besöka. Jätte fint väggskåp och kommod i badrummet. kram Linda

Catharina Maria sa...

I have seen your blog from the end to the begin and I love it !
Rini the Netherlands