INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT INSPIRATION I VITT

Välkommen till mig och min blogg inspiration i vitt. Här är det mycket vitt, mest nött, lite nytt,Franskt,Danskt och lantligt.
Welcome to me and my blog of inspiration in white. Here it is very white, very old,some new, French, Danish and rustic romance, a little tough and industrially

tisdag 26 augusti 2014

Höstnyheter

Det strömmar in nyheter till butiken Lev vackert flera ggr i veckan. Lyktor av alla dess slag lyser upp och gör det mysigt.
Hur konstigt det än låter så planerar jag för fullt inför JULEN.
Har många nya planer och ideer för butiken och det ska bli sååå spännande.
Kram alla/ Ingela

tisdag 12 augusti 2014

Tack Sommar

Hej på er alla fina bloggvänner. Det var länge sedan jag skrev något här på bloggen och ibland är det såå svårt att hinna med allt. Min butik Lev vackert i Kristinehamn har varit fylld av glada och härliga människor. Sommaren har varit fantastisk på många sätt. Det har strömmat till folk från hela norden och jag har haft turen att möta många bloggare, affärsinnehavare inom både inredning och restaurang. Jag är evigt tacksam över allt beröm butiken har fått och alla goa komplimanger över vår goda och fina mat och allt hembakat, tack tack tack.Vädret har varit ljuvligt och lika så all personal som hjälpt mig i sommar.
Jag har även hunnit med att få lite semester och det lever jag på länge. Gjort mycket roliga saker på min ledighet, det bevarar jag i mitt hjärta till vintern.


Nu går jag mot nya mål och utmaningar och ser framåt med spänning.
Visar lite av höstens nyheter i butiken.
Kram till alla ni därute och tack alla för att ni kommit till mig i sommar/Ingela.